Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g132kcal0g0g14.6g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl98g352kcal2g2.6g37.1g0g
Katkarapu 29g20kcal4.2g0g0.3g0g
Tilli mauste4.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g52kcal0g0g5.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1528kcal46.8g5.8g146.4g0g
Valittu annoskoko313g764kcal23.4g2.9g73.2g0g
Annoskoko puolitettuna156g382kcal11.7g1.5g36.6g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g0.9g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646