Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g98g59kcal1.5g12.7g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha130g216kcal24.7g0g13g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 65g215kcal1.3g1.9g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1019kcal55.6g31.2g74.8g2.8g
Valittu annoskoko312g510kcal27.8g15.6g37.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g255kcal13.9g7.8g18.7g0.7g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793