Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra225g180kcal38.3g2.3g2.3g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g11g65kcal2.5g1.1g5.7g1.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g17g97kcal3g1.2g8.4g2g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1182kcal96g9.6g85g6.4g
Valittu annoskoko313g591kcal48g4.8g42.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g295kcal24g2.4g21.3g1.6g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136