Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona173g117kcal21.1g6.7g0.3g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)86g164kcal3.9g13.8g10.4g0g
Karpalo, pakaste35g7.6kcal0.1g1.2g0.2g1.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g17g74kcal13.1g0.6g1.9g0g
Liivate 1.7g6kcal1.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g738kcal79.4g44.6g25.6g2.2g
Valittu annoskoko313g369kcal39.7g22.3g12.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g185kcal19.9g11.2g6.4g0.6g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567