PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Paprika keltainen 30g8.9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 20g6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Riisi puuroutuva 49g169kcal3g37.4g0.3g1.1g
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g40g24kcal0.4g2.1g1.6g0.1g
Kasvisliemikuutio 4g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g5.9g23kcal1.9g0g1.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g4g4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g630kcal14g91g21.2g5.8g
Valittu annoskoko313g315kcal7g45.5g10.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal3.5g22.8g5.3g1.5g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816