Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 127g54kcal12.4g0.5g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g85g456kcal8.4g30.4g31.3g0g
Semper mangoa soseena85g42kcal0.2g10.1g0.3g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1241kcal42g115.8g63.4g0g
Valittu annoskoko313g621kcal21g57.9g31.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g310kcal10.5g29g15.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658