Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt131g60kcal4.2g6.3g2g0g
Kananmuna 50g(kpl)26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%26g42kcal0.7g0.7g3.9g0g
Tonnikala öljyssä 39g74kcal10.6g0g3.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g26g18kcal2.9g0.7g0.4g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli26g79kcal0.9g1.1g7.8g0g
Tilli tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g883kcal51.4g65.4g45g2.4g
Valittu annoskoko313g442kcal25.7g32.7g22.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g221kcal12.9g16.4g11.3g0.6g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689