Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)159g207kcal33.5g0.8g8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g53g69kcal2.2g2.7g5.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima66g259kcal19.3g0g19.9g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Ruohosipuli 8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1089kcal111.6g8g66.8g1.4g
Valittu annoskoko312g544kcal55.8g4g33.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g272kcal27.9g2g16.7g0.4g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096