Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 142g115kcal2.2g23.9g0.1g4.3g
Paprika, punainen57g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Parsakaali brokkoli 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g57g97kcal0.9g1.2g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g492kcal12.4g57.6g20.4g13.6g
Valittu annoskoko312g246kcal6.2g28.8g10.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g123kcal3.1g14.4g5.1g3.4g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462