Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g91g246kcal16g0g20.1g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.6g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.6g20kcal1.1g3.5g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g10g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g662kcal37g15g49.6g3.4g
Valittu annoskoko313g331kcal18.5g7.5g24.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal9.3g3.8g12.4g0.9g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390