Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%119g202kcal23.7g0g11.9g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika punainen 25g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska 119g35kcal0.7g6.3g0.2g2.3g
Tomaattisose tomaattipyree 8.9g6.8kcal0.4g1.1g0g0.1g
Soijakastike 11g6.4kcal0.6g1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g669kcal52.2g22.2g39.6g6.8g
Valittu annoskoko313g335kcal26.1g11.1g19.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal13.1g5.6g9.9g1.7g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883