Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita117g373kcal11.7g75.7g2.3g15.1g
Vehnäjauho, sunnuntai76g265kcal9.1g53.8g1.6g2.3g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g115kcal0g0g13g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 93g28kcal2.7g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1633kcal47.8g282.2g34g34.8g
Valittu annoskoko312g816kcal23.9g141.1g17g17.4g
Annoskoko puolitettuna156g408kcal12g70.6g8.5g8.7g
Arvot/100g100g261kcal7.7g45.2g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760