Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g78g46kcal4.7g3.3g1.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras13g35kcal1.1g6.6g0.1g1.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g173g240kcal32.8g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.5g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g797kcal83.6g24g40g4.2g
Valittu annoskoko313g399kcal41.8g12g20g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal20.9g6g10g1.1g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111