Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g55g23kcal0.9g4.8g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g64g70kcal14.7g0g1.3g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g14g18kcal3.5g0.7g0.2g0g
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 28g6.5kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.6g0.1kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g296kcal40g17g7.6g2.6g
Valittu annoskoko313g148kcal20g8.5g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal10g4.3g1.9g0.7g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010