Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)30g107kcal4.2g20.9g0.7g1.5g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 120g165kcal22.4g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g121kcal0g0g13.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g67g182kcal6.3g31g3.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1170kcal66.8g107.2g51.6g9.2g
Valittu annoskoko313g585kcal33.4g53.6g25.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g292kcal16.7g26.8g12.9g2.3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657