Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g24g82kcal5g14.9g0.2g3.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g9g81kcal0g0g9.2g0g
Sieni tatti, hapero 102g28kcal1.9g2.9g0.5g1.9g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g10g30kcal0.7g5.9g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)68g109kcal1.8g1.8g10.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g24g93kcal7.6g0g6.9g0g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g891kcal35.4g58g55.2g14.2g
Valittu annoskoko313g445kcal17.7g29g27.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna156g223kcal8.9g14.5g13.8g3.6g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144