Sinappinen seiti-katkarapukastike

Öljyä pannu rypsiöljyllä, heitä pannulle seitikuutiot ja katkaravut.

Paista, kunnes sulavat ja lisää pippurit sekä suola.

Lisää vettä noin 1 - 1,5dl sekä yksi kalaliemikuutio.

Lisää pilkottu kesäkurpitsa, Kotisinappi, kevätsipuli ja ruohosipuli.

Anna kiehua.

Lisää lopuksi ruokakerma ja poista pannu levyltä juuri kun kerma lähtee kiehumaan.

Anna hautua hetken aikaa kansi päällä.

Hyvää esim porkkana-perunamuusin kera!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 168g130kcal29.5g0g1.2g0g
Katkaravut pakaste 180g (Rainbow), annos 180g50g50kcal11.6g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kotisinappi, väkevä (Mausteaitta), annos 30g8.4g24kcal0.7g3.5g0.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruohosipuli, tuore3.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.8g6.2kcal0.5g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g477kcal86.2g13.6g7.8g1g
Valittu annoskoko312g238kcal43.1g6.8g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal21.6g3.4g2g0.3g
Arvot/100g100g76kcal13.8g2.2g1.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368236