Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka28g201kcal0.3g0.3g22.3g0g
Liivatelehti, gelatiini1.3g4.5kcal1.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g54g34kcal5.9g2.1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Mansikka 107g50kcal0.5g9g0.2g2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g52g207kcal4.1g31.4g8.8g1.9g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g43g90kcal1.3g2.1g8.6g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g22g113kcal2g12.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1452kcal30.4g128.4g91.6g7.8g
Valittu annoskoko313g726kcal15.2g64.2g45.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g363kcal7.6g32.1g22.9g2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.5g14.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316