Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu201g253kcal22.1g0.6g18.1g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g47g127kcal6.1g0g11.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g54g134kcal10.2g0g11.8g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1195kcal76.8g1.2g101g0g
Valittu annoskoko312g598kcal38.4g0.6g50.5g0g
Annoskoko puolitettuna156g299kcal19.2g0.3g25.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594