Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g161g120kcal3.1g25.7g0.3g1.6g
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g76g113kcal12.5g0.2g6.8g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g24g8.3kcal0.6g1.1g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g19g23kcal0.6g4.8g0.1g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g2.8g1.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g576kcal34.2g67g17.6g4.6g
Valittu annoskoko313g288kcal17.1g33.5g8.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g144kcal8.6g16.8g4.4g1.2g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638