Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 71g19kcal2.2g0.8g0.6g1.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g78g311kcal17.2g0g25.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots65g401kcal18.7g8.4g35.5g2.4g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g88g792kcal0g0g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3069kcal77.8g21.8g300g7.4g
Valittu annoskoko313g1534kcal38.9g10.9g150g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g767kcal19.5g5.5g75g1.9g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640