Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g25g108kcal0.9g0.6g11.3g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g196g69kcal4.9g6.9g1g4.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.6g6.6kcal0.3g0.3g0.5g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g25g14kcal1g1.2g0.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g29g94kcal6.8g0g6.8g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g35g25kcal4.2g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g632kcal36.2g19.6g41.6g9.8g
Valittu annoskoko313g316kcal18.1g9.8g20.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g158kcal9.1g4.9g10.4g2.5g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945