Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Kinkkusuikale, Portti99g124kcal16.8g0.4g6.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g124g30kcal2.2g3.7g0.6g2.3g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.7g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Parmesan formaggio da pasta25g113kcal9.9g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g570kcal59.6g14.2g33.4g6.6g
Valittu annoskoko313g285kcal29.8g7.1g16.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal14.9g3.6g8.4g1.7g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238