Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman167g284kcal20g0g16.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g21g77kcal2.9g15.1g0.5g0.9g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g63g175kcal1.4g2.2g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1214kcal60.6g36.6g78.8g2.2g
Valittu annoskoko313g607kcal30.3g18.3g39.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g304kcal15.2g9.2g19.7g0.6g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144