Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g222kcal6.6g45.3g0.8g2.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Hermesetas -neste2g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu10g6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g713kcal31.8g116.8g10.2g9.2g
Valittu annoskoko313g356kcal15.9g58.4g5.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g178kcal8g29.2g2.6g2.3g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321