Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g54g91kcal10.7g0g5.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g67g54kcal1g4.5g3.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.7g14kcal0.9g0g1.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g18g48kcal3.5g0.2g3.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 27g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)12g87kcal0g0g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g40g137kcal2.8g31.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g892kcal40.8g74.2g47.6g2.6g
Valittu annoskoko312g446kcal20.4g37.1g23.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g223kcal10.2g18.6g11.9g0.7g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924