Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g174g42kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Puuroriisi35g122kcal2.1g26.4g0.6g0.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g70g97kcal13.2g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g590kcal38g72g14.6g9.6g
Valittu annoskoko313g295kcal19g36g7.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g148kcal9.5g18g3.7g2.4g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038