Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g184g258kcal29.4g5.5g13.4g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)54g32kcal0.4g2.6g2.2g0.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g43g155kcal3.7g33.1g0.4g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.7g7.5kcal0.2g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g922kcal68.2g86.2g33.2g1.4g
Valittu annoskoko313g461kcal34.1g43.1g16.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g231kcal17.1g21.6g8.3g0.4g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056