Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 21g6.2kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g10g3.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g205g78kcal2.3g17g0.2g3.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)21g34kcal0.6g0.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g266kcal7.2g40.4g7.8g8g
Valittu annoskoko312g133kcal3.6g20.2g3.9g4g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal1.8g10.1g2g2g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.5g1.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792