Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 91g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g8.2g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.1g5.8kcal0.6g0.6g0.1g2g
Vehnänalkio 2.1g7.4kcal0.6g0.6g0.2g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki152g85kcal12.9g7.6g0.3g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss41g14kcal0.4g1.7g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g575kcal54.4g40.4g20.6g8.4g
Valittu annoskoko313g288kcal27.2g20.2g10.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g144kcal13.6g10.1g5.2g2.1g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983