Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 79g64kcal1.2g13.3g0g2.4g
Vesi171g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure6.6g20kcal1.1g0g1.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g259kcal5.4g30.8g11g5.8g
Valittu annoskoko312g129kcal2.7g15.4g5.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal1.4g7.7g2.8g1.5g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219