Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g144g237kcal28.7g0g14.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g108g26kcal1.9g3.2g0.5g2g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Margariini 80% keskiarvo7.2g51kcal0g0g5.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)36g59kcal1.1g1.4g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g756kcal63.8g11g52g4.6g
Valittu annoskoko313g378kcal31.9g5.5g26g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal16g2.8g13g1.2g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461