Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g167g28kcal0.7g4.2g1g0g
Herkkusieni, paistettu 83g84kcal2.1g0.3g8g1.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Metvursti kestomakkara4.2g16kcal0.9g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g561kcal28.2g11.6g43.8g3.2g
Valittu annoskoko313g280kcal14.1g5.8g21.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g140kcal7.1g2.9g11g0.8g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562