Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%139g236kcal27.8g0g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Mutti paseerattu tomaatti31g10kcal0.5g1.4g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g24g18kcal1.1g3.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 87g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g677kcal68g16g35.6g6.8g
Valittu annoskoko312g339kcal34g8g17.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal17g4g8.9g1.7g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373963