Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 102g140kcal2.5g30.9g0.3g0.9g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g31g101kcal7.7g0g8g0.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g51g61kcal1.2g2.5g5.1g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g129g179kcal23.2g2.6g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g962kcal69.2g72g43.8g2.4g
Valittu annoskoko313g481kcal34.6g36g21.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g241kcal17.3g18g11g0.6g
Arvot/100g100g154kcal11.1g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092