Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton179g191kcal41.3g0g2.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)89g134kcal14.3g3.6g7.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)13g96kcal0g0g10.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g20g75kcal4.7g0g6.5g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 9g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g998kcal120.8g7.6g54.2g0.4g
Valittu annoskoko313g499kcal60.4g3.8g27.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g250kcal30.2g1.9g13.6g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153