Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g245g351kcal49g0g17.2g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Lanttu 31g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g823kcal107.8g3g42.2g1.2g
Valittu annoskoko313g412kcal53.9g1.5g21.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g206kcal27g0.8g10.6g0.3g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893