Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow42g8.3kcal1.2g0.8g0g1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g21g63kcal5g10.1g0.2g2.4g
Flora ruokakerma 15%10g15kcal0.2g0.2g1.5g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g245kcal13.8g25.2g9.8g7.8g
Valittu annoskoko313g122kcal6.9g12.6g4.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal3.5g6.3g2.5g2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798