Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Paistijauheliha 10%78g132kcal15.5g0g7.7g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g8.6g30kcal1.1g5.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Parmesan formaggio da pasta5.2g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 17g21kcal0.5g0.8g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g121g48kcal6g5.9g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g26g11kcal0.2g2.2g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta11g40kcal1.5g7.8g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g684kcal54.4g49.8g28.8g4.2g
Valittu annoskoko312g342kcal27.2g24.9g14.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g171kcal13.6g12.5g7.2g1.1g
Arvot/100g100g110kcal8.7g8g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096