Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%58g98kcal11.6g0g5.8g0g
Keräkaali, 100g217g52kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Fondue, puolet paketista 220 g7.2g16kcal1.4g0.7g1.2g0g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g15g47kcal2g8.7g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g436kcal35.6g35.2g15.6g12.8g
Valittu annoskoko313g218kcal17.8g17.6g7.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna156g109kcal8.9g8.8g3.9g3.2g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116