Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi202g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 33g109kcal3.5g20.2g0.7g3.3g
Mustikka metsä- 60g27kcal0.3g3.9g0.4g2g
Sokeri 17g70kcal0g17.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g410kcal7.6g82.4g2.2g10.6g
Valittu annoskoko312g205kcal3.8g41.2g1.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal1.9g20.6g0.6g2.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729