Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g124g30kcal2.2g3.7g0.6g2.3g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 124g408kcal2.5g3.7g43.2g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g912kcal11.2g21.2g87.8g7g
Valittu annoskoko313g456kcal5.6g10.6g43.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal2.8g5.3g22g1.8g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750