Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g40g136kcal5.2g27g0.7g2.1g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 86g26kcal2.5g3.1g0.1g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.4g12kcal1.5g1.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma11g37kcal0g8.5g0g0g
Voi 29g207kcal0.3g0.1g23.2g0g
Tattarijauho, Vijatuote143g500kcal18.6g100.1g2g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1837kcal56.2g280.4g52.4g19.4g
Valittu annoskoko313g919kcal28.1g140.2g26.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna156g459kcal14.1g70.1g13.1g4.9g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963