Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)63g213kcal4.1g48.8g0.4g0.4g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g78g55kcal2.5g9.4g0.2g0g
Kantarelli eli keltavahvero47g9kcal1.2g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g978kcal63.2g117.6g26.6g2.6g
Valittu annoskoko313g489kcal31.6g58.8g13.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g245kcal15.8g29.4g6.7g0.7g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136