Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g211g127kcal21.1g9.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g51g157kcal8.6g27.4g1.5g6.6g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g699kcal70g76.4g12.6g13.2g
Valittu annoskoko313g350kcal35g38.2g6.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g175kcal17.5g19.1g3.2g3.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292