VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt266g122kcal8.5g12.8g4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g33kcal0g8.1g0g0.1g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.5g4.9kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g464kcal24g59.6g13.8g0.2g
Valittu annoskoko313g232kcal12g29.8g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g116kcal6g14.9g3.5g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302