Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g66g115kcal12.5g0g7.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g120kcal0.2g0.2g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Turun sinappi, mieto4.9g9kcal0.2g1.4g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.5kcal0.5g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.2g32kcal0.2g0.2g3.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)33g54kcal1g1.3g4.9g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 33g6.6kcal0.2g1g0g0.6g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Persilja 4.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g773kcal33g24.8g59g4g
Valittu annoskoko313g386kcal16.5g12.4g29.5g2g
Annoskoko puolitettuna156g193kcal8.3g6.2g14.8g1g
Arvot/100g100g124kcal5.3g4g9.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559