Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta24g85kcal2.7g17.2g0.2g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g13g44kcal1.4g7g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen41g13kcal1.3g2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha54g90kcal10.3g0g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g5.4g17kcal2.8g1.5g0g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä34g38kcal2.7g6.2g0.2g2.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%8.8g20kcal2.5g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g679kcal48g70g22g8g
Valittu annoskoko313g340kcal24g35g11g4g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal12g17.5g5.5g2g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305