Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu130g211kcal36.1g0g7.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen54g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa54g9kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.7g7kcal0.4g0.3g0.5g0g
Ranskankerma Valio54g151kcal1.4g1.9g15.1g0g
Sinappi 4.3g5.7kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g14g52kcal4.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g894kcal86.2g12.6g54.6g2.6g
Valittu annoskoko313g447kcal43.1g6.3g27.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g224kcal21.6g3.2g13.7g0.7g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412