Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 117g425kcal9.5g92.7g0.7g2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)64g83kcal6.4g1.9g5.7g0.3g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]64g77kcal7.7g1.3g4.5g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow64g64kcal4.5g1.9g4.5g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g3.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1298kcal56.2g195.6g30.8g4.6g
Valittu annoskoko313g649kcal28.1g97.8g15.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g325kcal14.1g48.9g7.7g1.2g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689